Analytics

Se de totala resultaten för kampanjer och filtrera för specifik information

Max Oerther avatar
Skrivet av Max Oerther
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Analytics-sidan består av sex flikar, där varje flik ger dig värdefull data för olika områden. Du hittar Analytics i huvudmenyn till vänster när du är inloggad på Adfenix plattform.

För varje flik ges alternativet att välja ett specifikt kontor eller få aggregerad data för samtliga kontor (beroende på din användarroll). Du kan också välja vilken specifik tidsperiod data ska visualiseras för.

Overview - Sammanfattning av de viktigaste mätvärdena att följa upp på regelbundet.

• Property page visit (avg); Hur många besök vi har fått till våra bostadssidor i genomsnitt för annonserade bostäder via Adfenix.´

• Leads per property (avg); Hur många leads vi i genomsnitt har genererat för annonserade bostäder via Adfenix. Ett lead genom Adfenix är en person som har försett er med kontaktinformation på er bostadssida.

• Time on market; Den genomsnittliga tiden för att sälja en bostad via Afenix.

• Time saved with Adfenix (hours);

• Den genomsnittliga tiden för att beställa en annons manuellt på Facebook är 20 minuter.

• Genom att använda Adfenix, där annonser genereras automatisk, har dina agenter sparat X timmar.

• Adfenix advertised properties; Hur många fastigheter vi har annonserat över tid. (Hovra över grafen för mer information)
    Linjegrafen visar antalet annonserade bostäder med Adfenix och stapelgrafen visar samma värde i procent i förhållande till alla annonserade bostäder under samma period

Web Performance - Monitorering av hur kontoren presterar med Adfenix’s tjänster

• Total property visits; Det totala antalet besökare ni har haft på era bostadssidor

• Visits per property (avg); Hur många besök ni har fått till era bostadssidor i genomsnitt, avser alla bostäder

• Leads; Det totala antal leads som har genererats via bostadssidorna, avser alla bostäder. Ett lead är en person som har försett er med kontaktinformation på er bostadssida

• Buyer lead per 10.000 property visits; Hur många köpar-leads du i genomsnitt får av 10 000 personer som besöker dina fastighetssidor. (Ett Buyer lead är en person som har gjort en eller flera av följande åtgärder. "Bokad visning", "Kontaktförfrågan skicka", "Laddat ner information" eller "Kontaktförfrågan")

• Seller lead per 10.000 property visits; Hur många säljeads du i genomsnitt får av 10 000 personer som besöker dina boendesidor. (En säljarleads är lika med en person som har gjort en eller flera av följande åtgärder "Boka bedömning + Engagera kvalificerade säljarleads (Leadtyp = Säljare))

• Property page visits (avg); Det genomsnittliga antalet gånger någon har klickat på länken i din annons

• Leads per property; Hur många leads som i genomsnitt har genererats via bostadssidorna, avser alla bostäder. Ett lead är en person som har försett er med kontaktinformation på er bostadssida.

• Visits by source

• Varifrån din trafik har sitt ursprung.

• Intern webbsida = organisk trafik, en användare som har angett webbadressen och gått direkt till bostadens webbplats.

• Social = hänvisning från sociala mediekanaler (Facebook, Twitter, Instagram, etc).

• Sökmotor = Google, Bing, Yahoo, etc ...

• Andra = okategoriserade källor, till exempel små bloggar och andra medier.

Campaigns - Se de bäst presterande kampanjerna

• Listed properties; Totalt antal bostäder som lagts ut till försäljning

• Advertised properites; Totalt antal annonserad bostäder och vad det motsvarar i procent

• Active Campaigns; Aktiva kampanjer just idag

• Result page invitations; Antalet inbjudningar till Resultatsidan för en annonserad bostad med Adfenix och vad det motsvarar i procent i förhållande till alla skapade resultatsidor

• Campaign Performance

• Det totala antalet visningar för samtliga kampanjer.

• Det totala antalet räckvidder för samtliga kampanjer.

• Det totala antalet klick för samtliga kampanjer.

• Den totala klickfrekvensen för alla kampanjer. (CTR = klickfrekvens).

• Ordered products dist; Den totala distributionen av dina tillgängliga paket / Beställda program

• Click frequency performance; Fördelningen av produkter av det totala antalet beställda ordrar per månad.

Office - Monitorering av hur kontoren presterar med Adfenix tjänster

• Total offices; Det totala antalet kontor

• Active offices; Antalet aktiva kontor per idag

• Inactive offices; Antalet inaktiva kontor per idag

• All offices; En tabell över alla kontoren innehållande detaljerad information om hur kontoren nyttjar och presterar med Adfenix tjänster.
    Filtrering görs utifrån tidsperiod. Sortera i tabellen för att se de högst eller lägst presterande kontoren i de olika kategorierna

Export - Exportera rådata

• Campaign data

• Property data

• Capture leads data (Engage)

• Enhance leads data

Invoice - Monitorering av organisationens fakturor

Läs mer om på fakturafliken i Artikel --> Var hittar du Fakturainformation för senaste cykeln (Analytics).