Hur man använder Realfoces produkter
Realforce Advertising
Koppla ditt kontors Sociala konton direkt i plattformen

En steg-guide för hur du själv kan koppla ditt kontors sociala konton till Adfenix plattform.

Realforce Admin avatar
Skrivet av Realforce Admin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi vill göra det enkelt för en kontorsadministratör att koppla sitt kontors sociala konton till Adfenix plattform. I dagsläget kan ni koppla en Facebooksida per kontor. Om ni ansvarar för flera kontor, väljer ni vilket kontor ni vill koppla i listan..

Innan du börjar.

Börja med att säkerställa att följande punkter är uppfyllda innan du påbörjar kopplingen, det kommer att förhindra onödiga hinder genom flödet.

• Det Facebook-konto du loggar in med på Facebook har administratörsåtkomst till Facebooksidan ni vill koppla, läs mer om hur du gör det här.

• Du är inloggad i Adfenix plattform för att genomföra kopplingen.

• Om ert kontor även vill ansluta Instagram, bör ni säkerställa att ert Instagram konto är kopplat till ert Facebook konto, läs mer om hur du gör det här.

Viktigt!

Vi begär minsta möjliga åtkomst till er Facebooksida för att ansluta ert konto.

Om du väljer att klicka ur någon av återkomsterna kommer anslutningen inte att fungera och du ombeds att börja om från början.

Steg för steg:

Börja med att gå till Social Media-kopplingar i huvudmenyn på vänster sida.

Inne på sidan visas vilken Facebook sida och Instagram vi använder för er annonsering, har du rättigheten att koppla ert kontor till en specifik sida så finns knappen “Koppla konto” tillgänglig.

Klicka på knappen för att påbörja, fyra enkla steg.

1. Klicka på knappen “Koppla konto

2. Ett pop-up fönster kommer att öppnas

1. Om du glömt logga in på Facebook kommer du att bli ombedd göra det, annars klicka på “Fortsätt som”

2. Godkänn att nödvändig information delas med oss genom att klicka på “Fortsätt”.
      (Du kan se vilken information vi behöver tillgång till i specifikationen eller genom att klicka på “välj vad du vill dela”)

3. Välj sidan som skall koppla. Om du har tillgång till fler sidor kommer de att visas nu, det går endast att välja en sida. Klicka på “Koppla” för nästa steg

4. Din sida är nu ansluten, bekräfta genom att klicka på “OK”

Om du vid något tillfälle i flödet får ett felmeddelande kommer du att uppmanas att försöka igen.

För att komma i kontakt med Adfenix Support, använd chattikonen längst ner till höger på sidan för att skicka in din fråga!