F.A.Q
Realforce Advertising
Logga in eller återställ ditt lösenordet

En guide hur du loggar in på Realforce App

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att logga in första gången

Om du inte redan har fått mejlet med ämne "Sätt upp ditt Realforce-konto" kan du börja med att kopiera app.realforce.com, till en ny flik och följa stegen.
När du emottagit och öppnar mejlet “Sätt upp ditt Realforce-konto” som du fått, klickar du på knappen “Sätt ditt nya lösenord”, fyll sedan i ett personligt lösenord, och klicka på "Spara lösenord", du loggas automatiskt in i plattformen.

Logga in med konto

Kopiera länken → app.realforce.com/login till din webbläsare och följ stegen nedan.

1. Ange din e-postadress, klicka på Logga in

2. Ange ditt lösenord och klicka sedan på Logga in

3. Du kommer automatiskt att loggas in inom några sekunder

Enkel inloggning (SSO, Single Sign-On)

Ta dig till er företagsplattform (exempelvis Okta). Klicka på Adfenix ikonen för att komma till Adfenix app, eller kopiera → app.realforce.com/login till din webbläsare och följ stegen nedan.

1. Fyll i din e-postadress och klicka på “Log in

2. Öppna din SSO app (exempelvis Okta) för att verifiera med angiven kod och logga in.

Glömt/Återställ lösenord steg-för-steg:

1. Kopiera länken → app.realforce.com

2. Ange din e-postadress och klicka på "Skicka instruktioner till mig"

3. Gå till din inkorg för verifieringskoden om skickats till dig

4. Gå tillbaka till webbläsaren och ange verifieringskoden. Fyll i ett nytt lösenord och klicka sedan på "Spara lösenord"

Nu har ditt nya lösenord ställts in och du kan logga in.