Resultatsidan, en fullständig översikt

Komplett guide över hur resultatsidan visar din kampanjframgång i realtid.

Realforce Admin avatar
Skrivet av Realforce Admin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du är inloggad på Realforce plattform, sök efter annonsen med adressen i sökfältet eller välj såld i filterfältet för bostadsstatus. När rätt bostad visas klickar du på knappen Visa resultat.

Du kan också komma åt resultatsidan via länken i live-mailet eller från resultat-mailet som skickas ut när kampanjen gått klart.

Sidan är uppdelad i olika sektioner.

Din bostadssida:

Är det första avsnittet och är utvecklat för att du ska förstå hur dina marknadsföringsaktiviteter hjälper intressenter att hitta bostaden genom att titta på vilka källor besökare kommer från när de kommer till bostadssidan och vilka åtgärder dem tar

när de kommer dit.

"Hur besökare hittar till din bostadssida", är hur vi mäter övergripande data om hur besökare hittar till din bostadssida.

Några exempel:

Sociala medier: All trafik som genereras från sociala medier som Facebook & Instagram

Övrigt: Vanligtvis trafik som genereras från bloggar eller webbplatser med mindre trafik.

Intern trafik: All trafik som genereras från byråns webbplats.

Andra källor som Bostadsportaler kan också visas om trafik genereras.

Summering kampanjresultat

Det här avsnittet har distinkta kort baserat på antalet aktiva kampanjer för din bostaden. Om du har två eller flera kampanjer visas sammanställd data för tydlighetens skull.

Tidslinje

Här ser du det sammanlagda antalet gånger kampanjerna visades över tid.

Antal visningar: Här ser du antal gånger din annons visats i sociala medier.

Klick: Antal klick på din annons, inkl. länkar, likes, kommentarer och delningar.

Nyckeltal - alla kampanjer på sociala medier

Klick: Antal klick på dina kampanjer i olika kanaler.

Klickfrekvens: Procentandelen personer som nåtts när du klickade på dina kampanjer.

Nådda personer: Antalet personer som har sett dina kampanjer i sina flöden i sociala medier.

Antal visningar: Antalet gånger dina kampanjer har visats på sociala medier.

Jämförelse - alla kampanjer på sociala medier

Detta kort innehåller detaljerad information gällande annonsen för bostaden samt länkar till kampanjen på sociala medier.

Om du har mer än en kampanj för fastigheten kommer varje kampanj att presenteras individuellt i ett avsnitt som innehåller, Tidslinje, Nyckeltal och Dina annonser som inkluderar länkar till sociala medier, antal reaktioner, kommentarer och delningar av dina annonser på sociala medier.

Bjud in säljaren

Engagera din kund och visa resultatsidan genom att klicka på Bjud in säljaren knappen.